B&B Luomushampoo 250 ml, jojoba
B&B Luomushampoo 250 ml, jojoba

B&B Luomushampoo 250 ml, jojoba

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

B&B koiran luomushampoo, joka sisältää jojobaöljyä.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

B&B Luomushampoo 250 ml, jojoba

B&B koiran luomushampoo, joka sisältää jojobaöljyä. Mieto ja tehokas ekologinen shampoo, joka puhdistaa koiran turkin ja ihon perusteellisesti sekä tekee turkista sileän ja kiiltävän. Jojoba on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan ja se auttaa iho-ongelmiin ja hilseeseen. Tuotteessa ei ole keinotekoisia väriaineita, parabeeneja, silikonia, hajusteita tai muita lisäaineita. Allergiaystävällinen niin sinulle kuin koirallesikin. Yhdestä 250 ml pullosta saat shampoota 2,5 litraa.

Käyttöohje: Harjaa turkki perusteellisesti (etenkin pitkäkarvaiset rodut) ja kastele se kädenlämpöisellä vedellä. Sekoita 1 osa shampoota ja 10 osaa vettä sekoituspullossa tai vastaavassa ja hiero seos turkkiin perusteellisesti. Anna shampoon vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele se sitten lämpimällä vedellä. Jos koira on hyvin likainen, toista prosessi. Vältä aineen joutumista silmiin.

Ainesosat: Vesi (demineralisoitu), ammoniumlauryyli ethersulfaatti (kasvisaippua), kookosamidopropyylibetaiini (kasvisaippua), orgaaninen jojobaöljy (buxux shinensis), 5% orgaaninen aloe vera, 1% orgaaninen yucca, 0,5% orgaaniset hajusteet, natriumbentsoaatti (säilöntäaine), sitruunahappo PH: 5

Parasta ennen: 26.11.2018

Paino:
290 g
Arvostelut 0 arvostelua