Acana Pacific Pilchard 2 kg
Acana Pacific Pilchard 2 kg Acana Pacific Pilchard 2 kg

Acana Pacific Pilchard 2 kg

Acana
23,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Herkkävatsaisille ja allergisille koirille tarkoitettu ruoka.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

ACANA PACIFIC PILCHARD
Tyynestä Valtamerestä pyydettyä luonnon sardiinia

ACANA Pacific Pilchard on herkkävatsaisille ja allergisille koirille tarkoitettu ruoka. Ruoan valmistukseen käytetään 50 % Tyynestä Valtamerestä pyydettyä luonnon sardiinia, joka toimitetaan tuoreena ja kokonaisena ravitsevassa WholePrey -suhteessa. Kylmäkuivattu maksa houkuttelee nirsompiakin ruokailijoita. Vihannesten ja kurpitsan liukoiset kuidut sopivat herkällekin vatsalle.

VALMISTETTU KÄYTTÄEN AINUTLAATUISIA RAAKA-AINEITA:
50 % Tyynen Valtameren sardiinia
50 % Vihanneksia, hedelmiä, kasveja ja marjoja
0 % Gmo raaka-aineita, perunaa tai viljaa

KOOSTUMUS
Tuore kokonainen sardiini (25 %), kokonainen kuivattu sardiini (18 %), kokonainen vihreä herne, kokonainen punainen linssi, kokonainen kikherne, sardiiniöljy (7 %), tuore lehtikaali (1,5 %), tuore pinaatti (1,5 %), tuore nauriinnaatti (1 %), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, linssikuitu, kokonainen vihreä linssi, kokonainen keltainen herne, tuore kokonainen talvikurpitsa, tuore kokonainen kurpitsa, kuivattu ruskolevä, kylmäkuivattu sardiini (0,1 %), tuore kokonainen karpalo, tuore kokonainen mustikka, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja. Lisäravinteet (per kg): Teknologiset lisäravinteet: tokoferoli uute luonnollista alkuperää. Ravitsemukselliset lisäravinteet: E-vitamiini: 200 KY, E6 (sinkki): 100 mg, E4 (kupari): 10 mg. Muut lisäravinteet: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6 CFU.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 31 %, Raakarasva 15 %, Raakakuitu 5 %, Hehkutusjäännös 7,5 %, Kosteus 12 %, Kalsium 1,1 %, Fosfori 0,9 %, Omega-6 2,5 %, Omega-3 1,5 %, DHA 0,4 %, EPA 0,3 %, Glukosamiini 700 mg/kg, Kondroitiini 900 mg/kg.

ENERGIAJAKAUMA
Metabolinen energia on 3393 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 32 % proteiineista, 38 % rasvoista ja 30 % hedelmistä ja vihanneksista.


ACANA SINGLES -SARJA

Erityisesti herkkävatsaisille ja allergisille koirille tarkoitetut ACANA Singles -ruoat sisältävät vain yhden eläinproteiinilähteen.  ACANA Singles ruokien valmistukseen käytetään 50 % lihaa: maatilalla kasvatettua lammasta, Yorkshire possua tai Tyynestä Valtamerestä vapaana pyydettyä sardiinia. Ruoat ovat täysin perunattomia sekä viljattomia. Biologically Appropriate -periaatteen mukaisesti palkituissa Champion Petfoodsin Northstar keittiöissä valmistetut uudet ACANA Singles -ruoat ovat täysipainoista ravintoa kaikenrotuisille koirille. Lue lisää ja uskomme, että olet kanssamme samaa mieltä.

ENEMMÄN TUORETTA LIHAA. WHOLEPREY -SUHTEESSA.

50 % LIHAA - RUNSAASTI PROTEIINIA
Luontaisesti sopivien ACANA Singles ruokien vertaansa vailla olevat liharaaka-aineet ovat peräisin ihmisravinnoksi sopivista eläimistä.

1/2 TUORETTA TAI RAAKAA LIHAA - TÄYNNÄ LUONNON RAVINTOAINEITA
1/2 tuoretta tai raakaa lihaa täynnä ravintoaineita
1/2 kuivattua lihaa ja öljyjä, luonnollinen proteiinin lähde

YKSI ELÄINPROTEIININ LÄHDE - RAJOITETUSTI RAAKA-AINEITA
- Vapaana laiduntanutta Uuden-Seelannin lammasta
- Yorkshire -possua paikallisilta maatiloilta
- Tyynestä Valtamerestä vapaana pyydettyä sardiinia

WHOLE PREY - SUPERRUOKAA KOIRILLE
Tuoreessa lihassa, sisäelimissä ja rustoissa ravintoaineet ovat luonnollisessa muodossa, mikä vähentää synteettisten lisäaineiden tarvetta.

APUA RUOANSULATUKSEEN HERKKÄVATSAISILLE KOIRILLE.

31 % PROTEIINEJA - EI LISÄTTYJÄ KASVIPROTEIINEJA
Kaikki Acana -ruoat ovat gluteenittomia, niissä ei ole GMO raaka-aineita eikä niihin ole lisätty kasviproteiineja, kuten herne- tai perunaproteiinia.

VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN (30 %) - EI PERUNAA TAI TAPIOKAA
Koiran luontaisessa ruokavaliossa on vähän hiilihydraatteja, joten ACANA ruokien hiilihydraatit on rajoitettu 30 %.

MATALAGLYKEEMINEN (GL < 3) - HITAASTI VAPAUTUVAA ENERGIAA
Matalaglykeemiset hiilihydraatit, kuten linssit ja herneet auttavat pitämään verensokerin tasaisena.

TUORETTA KURPITSAA - RUOANSULATUKSEN PARHAAKSI
Tuore kurpitsa ja talvikurpitsa auttavat pitämään herkkävatsaisten koirien ruoansulatuksen kunnossa ja koiran ulosteen kiinteänä.

LUONNOLLISIA MAKUJA JA RAVINTOAINEITA.

VAIN 3-4 LISÄRAVINNETTA - LUONNOLLISIA RAVINTOAINEITA
Acana ruokien lihapitoisuuden ja WholePrey -suhteen ansiosta ravintoaineet ovat luonnollisessa muodossa. Lisäämme vain D3- ja E-vitamiinia, sinkkiä ja kuparia.

KYLMÄKUIVATTUJA RAAKA-AINEITA - LUONNOLLISTA MAKUA
Champion Petfoodsin omissa keittiöissä kylmäkuivattu tuore maksa antaa lisää makua, josta nirsommatkin koirat pitävät.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua